Zijspan rijden met chauffeur

Wij verhuren zijspannen alleen met chauffeur. De reden is simpel. Zijspanrijden is niet iets wat je er zo maar even bij doet.

Het is namelijk voor een beginner niet ongevaarlijk. Ondanks dat het zo simpel lijkt, komt het heel regelmatig voor dat je na een korte tijd in de fout gaat. Immers, de gewone motorrijder stuurt voornamelijk door het gewicht te verplaatsen. De zijspanrijder doet dat niet. Die stuurt met het stuur en het gashandel. Als je als motorrijder na enige tijd zijspanrijden dus opeens met je gewicht wilt gaan sturen gaat het span gewoon rechtdoor. Dit gebeurd echt, je denkt dat het allemaal wel meevalt en je let even niet meer op. Op dat moment ga je even weer in de solo modus met het genoemde effect tot gevolg. Wij hebben hier echt ervaring mee en daarom verhuren wij alleen met chauffeur. Die is uiteraard zeer ervaren en zorgt voor een veilige rit.

Het aanbod van zijspannen is groot en dat geldt ook voor het aantal mogelijkheden. U kunt ons inhuren voor het ophalen van een jubilaris, een tochtje voor een jarige, het figureren of assisteren bij een fotoshoot, het begeleiden van een reporter, optreden in film, tv of advertenties, alles is mogelijk. Ook meerdere zijspannen tegelijk kan.

De prijs voor het huren van een zijspan met chauffer is € 85,- per uur. Wij rekenen de tijd dat wij onderweg zijn, dus ook de heen en terug reis naar uw locatie. Natuurlijk kunt u zelf naar Alphen aan den Rijn komen.